Camping De Somerweij | Stalmansweg 11 5712PJ Someren | tel: 06-20310877 | Minicamping De Somerweij op facebook | minicamping de somerweij op fotoMINICAMPING DE SOMERWEIJ

 
 
Minicamping De Somerweij is een in Someren gelegen minicamping dichtbij de Strabrechtse Heide.
De Somerweij heeft ongeveer 20 plaatsen geschikt voor caravans, campers, vouwwagens en tenten. Deze grasplekken zijn ongeveer 80 - 100 vierkante meter groot en voorzien van stroom en drinkwater.
Op dit moment zijn wij druk bezig om een luxe trekkershut/huisje te maken. Voor meer informatie kunt u HIER klikken.

De minicamping is beplant met bomen, struiken en bloemen en is op dit moment verdeeld in half beschut en open plekken. Aan de voorkant van de camping bevindt zich een ruime parkeerplaats, waar u uw auto kwijt kunt. En een extra tent bij uw plek is ook geen probleem, hier rekenen wij geen extra kosten voor. Zie voor de indeling de plattegrond.

Er mag in de avond een vuurtje gemaakt worden bij uw standplaats, mits deze in een vuurkorf of schaal gemaakt wordt.

Natuur en milieu vinden wij erg belangrijk en dat proberen wij ook op de camping toe te passen. Het dak van het sanitair is bijvoorbeeld voorzien met zonnepanelen en het sanitair wordt schoongemaakt met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Ook op het kampeerveld zelf kunt u verschillende struiken en bomen vinden, zodat vele vogels en insecten daar hun thuis van kunnen maken.

zitplek midden op het kampeerveld van camping de Somerweij