Camping De Somerweij | Stalmansweg 11 5712PJ Someren | tel: 06-20310877 | Minicamping De Somerweij op facebook | minicamping de somerweij op fotoMINICAMPING DE SOMERWEIJ

 
 
Minicamping De Somerweij is een in Someren gelegen minicamping dichtbij de Strabrechtse Heide.

JUST OUTDOOR
Buitensport activiteiten

Bent u ge´ntereseerd in buitensport activiteiten voor een groep personen op campingterrein? Organisatie Just Outdoor biedt een aantal leuke groepsactiviteiten aan, welke plaats kunnen vinden op het camping terrein van camping de Somerweij.

Hieronder vindt u een aantal activiteiten:

Schietclinics:
Een boeiende schietclinic in drie disciplines: De handboog, die technisch het moeilijkst is. De blaaspijp die veel longkracht vraagt. En tot slot de kruisboog, waarmee je vrij stabiel kunt schieten. De techniek van alle drie de disciplines wordt uitgelegd en vervolgens ga je zelf aan de slag. Middels het bijhouden van scores wordt er meteen een competitief element
Outdoorgames:
Uitdagende en slimme buitensportspelen die de teamspirit bevorderen. Jullie lossen verschillende raadsels op waarbij jullie enkel met elkaar tot uitkomst kunnen komen. Soms moeten jullie bijvoorbeeld samen iets bouwen of elkaar ergens doorheen helpen. Een andere keer moeten jullie denkbeeldig een rivier/moeras over steken of jullie zelf uit de knoop halen. Je kunt minimaal vier en maximaal twaalf verschillende spelen boeken. EÚn outdoorgame kost ongeveer 15 minuten.

Er zijn ook andere spellen die op locatie worden gegeven, als vlotbouwen en het GPS-spel. Voor meer informatie kunt u de website van Just Outdoor bezoeken.