Minicamping De Somerweij | Stalmansweg 11 5712PJ Someren | tel: 06-20310877MINICAMPING DE SOMERWEIJ

 
 
Minicamping De Somerweij is een in Someren gelegen minicamping dichtbij de Strabrechtse Heide.

Hallo lieve kampeerders,

Wij zijn Wilfred, Saskia, Jesper, Renske en Sijmen. In juli 2015 hebben wij een huis met een stuk weideland als achtertuin gekocht met als doel hier een minicamping te beginnen. Wij komen uit de Randstad en zijn, na een leuke periode van huizen zoeken, hier in Someren beland om ons droomplan tot werkelijkheid te brengen, namelijk: Een minicamping starten!!

Omdat wij allebei mountainbikers zijn (de een wat fanatieker dan de andere) zochten wij wel naar een gebied waar dit mogelijk was. Na een paar proefrondjes mountainbiken was Someren wat ons betreft zeker goedgekeurd.

Maar toen, toen moest de achtertuin tot een mooi campingterrein worden ingericht. En ook de garage moest een make over krijgen tot een sanitaire ruimte. Heel veel werk, maar met een handige man en hulp van vele vrienden is het gelukt om Minicamping De Somerweij in het voorjaar van 2016 te openen!!!

Nog steeds zijn wij druk bezig om onze camping te verbeteren. Plannen zat, tijd iets minder. Dankzij vele inspirerende ideetjes van onze gasten, proberen wij de camping tot een heerlijke vakantieparadijs te maken. Wij wensen jullie heel veel campingplezier toe en misschien tot snel!

Groetjes Wilfred, Saskia, Jesper, Renske en Sijmen

oprichters van minicamping de somerweij