Minicamping De Somerweij | Stalmansweg 11 5712PJ Someren | tel: 06-20310877MINICAMPING DE SOMERWEIJ

 
 
Minicamping De Somerweij is een in Someren gelegen minicamping dichtbij de Strabrechtse Heide.

Winkelen

Naast Someren zijn er ook in omstreken vele leuke winkelcentrums te vinden. Hieronder een klein overzichtje:
Someren
Someren heeft een gastvrij en vriendelijke centrum. Door het diverse aanbod aan winkels en speciaalzaken is shoppen in Someren een leuk en gezellig uitstapje. Naast de gezellige winkels en speciaalzaken bevinden zich in Someren maar liefs 4 supermarkten. En in het knusse centrum zijn genoeg restaurantjes en terrasjes om tussentijds even iets lekkers te eten of voor een heerlijke kop koffie!
Op het Wilhelminaplein in Someren wordt op woensdagmorgen in de even weken van 9.00 tot 12.00 uur een weekmarkt gehouden. Op deze gezellige weekmarkt zijn tal van kraampjes met o.a. kleding en heerlijke verse producten.
Asten
In Asten treft u een gevarieerd winkelaanbod aan. Van kledingwinkels tot kado- en speciaalzaakjes en van landelijke ketens tot kleine boetiekjes. Het centrum van Asten kent twee winkelcentra; Het Kompas en het overdekte Midas Winkelcentrum, dus ook bij slecht weer bent u van harte welkom in Asten. Heerlijk snuffelen kan op onze veertiendaagse markt en even bijkomen met een lekker hapje of drankje kan bij de gezellige horeca die Asten rijk is.
Helmond
Aan de river de Aa vind je de Noord-Brabantse gemeente Helmond. Deze gemeente heeft een rijk verleden in de industrie. Metaal en textiel waren twee van de belangrijkste industriŽle takken die je in deze streek kon vinden. Helmond was ook een vestingstad met een kasteel en wallen. Deze historie geeft Helmond sfeer. Je kunt in de winkels van Helmond terecht voor huishoudelijke artikelen, telecom, je dagelijkse boodschappen, etc. J e vindt er de groentenboer, supermarkt en kaaswinkel. Ook kun je op zoek gaan naar een nieuwe look in de mode winkels in het centrum van Helmond. Winkelcentrum Elzas-Passage is het gezellige overdekte winkelhart van Helmond. De winkels vind je verder vooral rond de Markt, Dorpsstraat, Veestraat en Elzaspassage.
Eindhoven
Eindhoven is een moderne en modieuze winkelstad. Enkele populaire winkelstraten zijn de Aalsterweg, de Geldropseweg en de Hoogstraat. In winkelgebied De Bergen bevinden zich niet alleen vele losse winkels maar ook twee overdekte winkelcentra. Piazza Center is ontworpen door een Italiaanse toparchitect en de Heuvel Galerie is niet te missen voor het winkelend publiek. Admirant Shopping is een gloednieuw winkelgebied in Eindhoven waar je eveneens heerlijk kunt winkelen. Er zijn niet alleen veel restaurants te vinden, maar ook schoenenwinkels, electronica zaken, kledingwinkels met zowel damesmode als herenmode en opticiens. Ook vind je een Ikea en een grote Pathť bioscoop in Eindhoven.

terug naar boven